četrtek, 25 aprila, 2024
AVTOMATIKAIKTIoT in IIoTLatestProcesne komunikacijeTelekomunikacije

IO-LINK ZA INDUSTRIJSKO OKOLJE

SISTEMI Z IO-LINK BREZŽIČNO TEHNOLOGIJO ZA INDUSTRIJSKO OKOLJE

Elektrospoji dopolnjujejo prodajni program avtomatizacije in v ponudbo dodajajo IO-link industrijske brezžične komunikacijske rešitve, s katerimi lahko ustvarimo bolj povezano industrijsko okolje, ki ni vezano na kable.

Industrija 4.0 omogoča, da s prenovo obstoječih konceptov omrežja in povezljivostjo izboljšamo kompleksno zasnovo industrijskih sistemov avtomatizacije in tako ustvarimo varnejše proizvodno okolje. Z inovativno tehnologijo, integracijskim sistemom in orientiranim pristopom k rešitvam, se kaže eksponentna rast industrije 4.0, ki prinaša izjemne rezultate proizvajalcem po vsem svetu.

Izgradnjo industrijske komunikacijske infrastrukture s produkti CoreTigo.

Produkti proizvajalca CoreTigo predstavljajo zanesljive in stroškovno učinkovite rešitve. Temeljijo na standardu IO-Link Wireless, brezžičnem industrijskem protokolu za industrijska okolja. Z novimi rešitvami obravnavamo resnično potrebo po brezžični komunikaciji senzorjev, aktuatorjev in naprav v tovarni, ki je danes ni mogoče obravnavati z obstoječimi brezžičnimi omrežji. Njihovo delovanje je osredotočeno na povezovanje naprav z večjo in predvsem uporabno količino podatkov, kjer koli v proizvodnji. Nova brezžična platforma ustreza strogim zahtevam industrijske avtomatizacije po standardu IO-link IEC 31131-9. Je specificirana za proizvodno avtomatizacijo in povezljiva tako z žičnimi kot brezžičnimi industrijskimi omrežji. Platforma omogoča aplikacije, specifične za industrijo, ki spodbujajo operativno učinkovitost, optimizacijo proizvodnje ter možnostjo naknadne vgradnje na obstoječe naprave.

  • PRODUKTI CoreTigo

CoreTigo produkti IO-Link Master in prehodi so skladni z industrijskimi komunikacijskimi protokoli, kot so PROFINET, Ethernet/IP, EtherCAT in OPC UA.

  • PROGRAMSKE REŠITVE CoreTigo

TigoEngine je programsko inženirsko orodje za učinkovito nastavitev IO-Link brezžičnih strežnikov in IO-link povezanih naprav. Omogoča povezovanje, nastavitev in spremljanje IO-link brezžičnega sistema. S preglednim uporabniškim vmesnikom TigoEngine je mogoče zbiranje podatkov in objava le-teh preko MQTT vmesnika.

  • NAPRAVE CoreTigo

TigoMaster 2TH

IO-Link Wireless Master z dvema oddajnima progama ki podpira do 16 IO-Link naprav hkrati, skupaj z Industrijskim Ethernetom (PROFINET, Ethernet/IP, EtherCAT), OPC UA in MQTT protokolom.

TigoMaster 2TH SOM

Integriran modul za izdelavo IO-Link Wireless, z dvema oddajnima progama. Vključuje IO-link Wireless Master programsko opremo in IO-Link radijske postaje. Podpira hkratno delovanje 16 IO-Link naprav.

TigoMaster 1TH SOM

Integriran modul za izdelavo IO-Link Wireless Master z eno oddajno progo. Vključuje IO-link Wireless Master programsko opremo in IO-Link radijske postaje. Podpira hkratno delovanje 8 IO-Link naprav.

TigoBridge A1/B1

IO-Link brezžični most z IP67 ohišjem, ki pretvori IO-Link naprave v IO-Link Wireless. M12 konektor omogoča napajanje naprave in prenos podatkov. Ima integrirano anteno.

  • TigoBridge A1 – podpira Class A naprave
  • TigoBridge B1 – podpira Class B naprave

TigoHub

Na TigoHub lahko povežemo do 4 IO-Link naprave (2 Class A in 2 Class B) in v kombinaciji 6 OI-Link ali DIO (digitalnih vhodno-izhodnih naprav) in pretvorbo v IO-Link Wireless.

TigoBridge SOM

Integriran modul za izdelavo in načrtovanje IO-Link senzorja ali aktuatorja. Pretvori IO-Link in digitalne podatke v IO-Link Wireless.

Elektrospoji so zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za področje avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacij. Skenirajte spodnjo QR kodo in spoznajte njih in njihovo ponudbo:

 

Dodaj odgovor