52. MOS v Celju

VSE ZA PROFESIONALCE IN DOMAČE MOJSTRE NA 52. MOS-U OD 10. DO 15. SEPTEMBRA

MOS v letu 2019 strumno koraka naprej in letos prinaša še bogatejšo ponudbo, a ostaja zvest lanski segmentaciji na pet ključnih področij. Med MOS Domom, MOS Turizmom, MOS B2B in MOS Plusom, velik del zavzema MOS Tehnika. Širok spekter različnih produktov tega področja je največja prednost obiska sejma, saj omogoča hitro in enostavno informiranje o vsem, kar potrebujete.

MOS Tehnika obiskovalcem ponuja pester program opreme in ročnega orodja tako za domače mojstre kot za profesionalce. Je svet strojev, robotov, mehanizacije,
profesionalnega orodja in vzdrževanja vozil. Prav tako je svet tehnologov, razvojnikov, vzdrževalcev, programerjev, obrtnikov, poznavalcev tehničnih strok in ljubiteljskih mehanikov. Tudi letos bo razstavni program kategorije opreme in materialov za obrt in industrijo nadgrajen in bogat z novostmi.

Obiskovalci boste lahko v dvoranah K in C1 uživali ob največji ponudbi ročnega orodja blagovne znamke Milwauakee, ročnega profesionalnega orodja Bosch in Bosch orodja za domače mojstre, ročnega električnega orodja, varilnih miz, brusno rezalnih strojev, kompresorjev Aerfast, orodja Senco, bremenskih verig, dvižne opreme, merilnih naprav, letev, tehtnic, sevnih objemalk, osebne varovalne opreme, industrijskih čistilnih strojev in sesalnikov, visokotlačnih čistilcev, 3D tiskalnikov, embalaže, strojev za obdelavo lesa in še in še.

Na zunanjih prostorih ZP4 pa vas čakajo še aluminijaste in lesene lestve, fasadni in premični odri, ograje za vrtove, stopnišča in balkone, stopnice, cvetlična korita, zbiralniki deževnice, čistilne naprave, pozanimali se boste lahko o nadstreških in kritinah ter se sprostili ob ogledu masažnih bazenov, jacuzzijev, savn Klafs in
»softubih«. Vse to na enem mestu.

 

 

Na razstavnem prostoru bodo obiskovalci lahko prejeli informacije za široko paleto izdelkov in programov, našli rešitve in poslovne stike, tisti, ki so vsak dan v stiku s tehniko, pa si bodo lahko ogledali, kaj dela konkurenca. Gre za segment, ki ga vsako leto obišče kar 20 % vseh obiskovalcev MOS-a.

Ponudbo razstavljavcev spremlja tudi pestro ob sejemsko dogajanje, kjer se lahko udeležite brezplačnih svetovalnic in predavanj neodvisnih strokovnjakov, da bo dan minil prežet z nasmehi in sproščenostjo, pa organizatorji vsako leto ponudijo tudi z zabavo za otroke, široko kulinarično ponudbo, praktičnimi prikazi in še in še.