nedelja, 14 aprila, 2024
AVTOMATIKARazna opremauvodnice

SESTAVLJIVE KABELSKE UVODNICE KVT-ER

SESTAVLJIVE KABELSKE UVODNICE KVT-ER Z VISOKO CERTIFICIRANO ZAŠČITO DO IP68 POSTAVLJAJO NOVE STANDARDE UVAJANJA KABLOV

Nove sestavljive uvodnice KVT-ER za kable s konektorji ali brez ob pravilni uporabi dosegajo stopnjo zaščite do IP68.

Podjetje Icotek postavlja nove standarde na področju inovativnih in kakovostnih rešitev uvajanja kablov. Uvodnice serije KVT-ER so zanesljive za uporabo, enostavne za nameščanje, stroškovno učinkovite in zagotavljajo maksimalno stopnjo tesnjenja.

Široka uporabnost: uvajanje, tesnjenje in razbremenitev

KVT-ER je sestavljiva kabelska uvodnica primerna za uvajanje in tesnjenje kablov s konektorji ali celotnih kabelskih snopov. Uporablja se jih tudi za uvajanje, tesnjenje ali razbremenitev električnih, pnevmatksih in hidravličnih vodnikov brez konektorjev ter valovitih cevi.

Poenostavljeno naknadno nameščanje in vzdrževanje kablov

KVT-ER sestavljive uvodnice omogočajo uvajanje in tesnitev do štirih vodnikov s premerom od 1 do 16 mm (ob uporabi skoznjika KT 1-15) ali enega vodnika s premerom od 16 do 35 mm (ob uporabi skoznjika KT 16-34). Maksimalne dimenzije konektorjev so odvisne od celotnega izreza, ne od posameznih skoznjikov. Velikosti KVT-ER uvodnic so standardnih izrezov M25, M32, M50 in M63.

Zahvaljujoč inovativnemu sistemu sestavljivosti so naknadna nameščanja, popravila in vzdrževanja enostavno izvedljiva. Uvodnica se enostavno namesti okrog vodnika

Visoka stopnja zaščite pred vdorom snovi

KVT-ER uvodnice vsebujejo notranje tesnilo, ki skupaj z uporabo KT gumijastih skoznjikov z eno luknjo dosegajo stopnje zaščite IP65, IP66, IP67 in IP68 skladno z EN 60529. Ob uporabi skoznjika z več luknjami se IP zaščita zmanjša na raven IP54.

Poleg visokega tesnjenja, sestavljive uvodnice KVT-ER omogočajo tudi razbremenitev uvajanih vodnikov skladno z EN 62444.

Glavne prednosti sestavljivih uvodnic KVT-ER:
  • certificirana stopnja zaščite IP65/IP66/IP67IP68,

  • visoka razbremenitev napetosti v skladu z EN 62444,

  • namestitev uvodnic ne vpliva na garancijo kablov,

  • enostavna izvedba naknadnih namestitev, popravil in vzdrževanj,

  • visoka gostota uvajanja kablov,

  • primerno za velikosti standardnih izrezov,

  • šestkotna matica vključena,

  • robustno ohišje, odporno na vibracije,

  • moderen izgled sestavljivih uvodnic.

Slovenski zastopnik za Icotek izdelke je podjetje Elektrospoji d.o.o., ki s področja upravljanja kablov nudi najrazličnejše rešitve za različne aplikacije. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

Dodaj odgovor